Σάνυ

—Please scroll down for English—
Αριθμός microhip/Microchip number: 94100001506173
Η Σάνυ δόθηκε για υιοθεσία όταν ήταν μόλις 2 μηνών κουτάβι και την πήραμε πίσω μετά από σχεδόν 1 χρόνο υιοθεσίας..
Η οικογένεια που την υιοθέτησε αποδείχθηκε τελείως ακατάλληλη, μιας και πήραμε στα χέρια μας ένα ζώο με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς.
Ήταν εξαιρετικά φοβική απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνώριζε και προς άλλα ζώα. Την μεταφέραμε σε πανσιόν όπου δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά με εκπαιδεύτρια.
Μετά από 6 μήνες μπορούμε να πούμε πως έχει μια σημαντικότατη βελτίωση και είναι πια σε θέση να ψάχνει για το νέο, παντοτινό της σπίτι.
Η Σάνυ είναι ένα πλάσμα που κανείς δεν της έμαθε πως να συμπεριφέρεται και κανείς δεν της έδειξε την αγάπη και τη στοργή που χρειαζόταν.Ο άνθρωπος που θα τη βάλει στη ζωή του,θα πρέπει να έχει την υπευθυνότητα,την υπομονή και τη θέληση,για να συνεχίσει με το κορίτσι μας την εκπαίδευσή και την κοινωνικοποίηση του.
Η Σάνυ μας, χρειάζεται σταθερό περιβάλλον που θα της προσφέρει σιγουριά και ανθρώπους αποφασισμένους να την κάνουν μέρος της ζωής τους.
Θα δοθεί σε σπίτι χωρίς παιδιά και χωρίς άλλα ζώα.
Παρά τα όσα έχει περάσει,είναι ένα βαθιά τρυφερό κι ευαίσθητο πλάσμα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι για την πορεία της και την εξέλιξή της όλους αυτούς τους μήνες,που δεν ήταν καθόλου εύκολοι,αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο..
Η Σάνυ είναι πια 1,5 έτους, ημίαιμο καναδέζικο λυκόσκυλο, στειρωμένη και εμβολιασμένη. Της αξίζει ένας άνθρωπος που θα της δείξει ό,τι δεν της έδειξαν οι προηγούμενοι κηδεμόνες της.
Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να της προσφέρει τη θαλπωρή και την αγάπη που τόσο έχει ανάγκη,ας καλέσει στο 6949855064 ή ας στείλει mail στο dogs.adoptions@gmail.com
Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ:https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/διαδικασία-υιοθεσίας/497337733649019