Ρόζα

Αριθμός microchip/Microchip number 900182000052937
—Please scroll down for English—

Δείτε το βίντεο της τσαχπίνας Ρόζας εδώ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=HOPd_TnuT8Q

Γειά σας το όνομα μου είναι Ρόζα, είμαι 18 μηνών και ψάχνω την παντοτινή μου οικογένεια, μήπως είστε εσείς; Ποιά είμαι; Αρχικά ένα σκυλάκι που δεν εμπιστευόταν τους ανθρώπους (πέρασα πολύ άσχημα από οτι μου λένε τους πρώτους μήνες της ζωής μου). Ομως έπειτα από πολύμηνη φιλοξενία έδειξα τον πραγματικό μου εαυτό. Όπως λένε είμαι η καλύτερη συντροφιά στο σπίτι και ξέρω καλούς τρόπους, δεν κάνω ζημιές, είμαι ήσυχη και υπομονετική. Επίσης μαθαίνω εύκολα κολπάκια (ξέρω είδη αρκετά). Μου αρέσουν πολύ οι βόλτες κυρίως οι βραδινές κι εκείνες με αυτοκίνητο. Με τους ανθρώπους που αγάπω δένομαι πολύ και είμαι ιδιαίτερα τρυφερή , όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες.. Να ξέρετε οτι οι εθελοντές που με φροντίζουν με έχουνε ήδη στειρώσει.
Όποιος ενδιαφέρεται να με υιοθετήσει μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978320235 ή στο email dogs.adoptions@gmail.com .
Θα δοθώ για υιοθεσία με συμβόλαιο και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip, σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012.
Βρίσκομαι στην Λάρισα, αλλά μπορώ να μεταφερθώ οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση.
Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012.
Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ:https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/διαδικασία-υιοθεσίας/497337733649019
Με κάθε υιοθεσία ενός σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L., θα έχετε δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.
Για το πρόγραμμα υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE® δείτε εδώ:
https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/πρόγραμμα-υιοθεσίας-pedigree/60624349609177